2. Uluslararası Gastromasa Gastronomi Konferansı

Eklenme Tarihi : 10/12/2016

 

2. Uluslararası Gastromasa Gastronomi Konferansı'nda en yeni ürünlerimizle yerimizi aldık.

Vizyon & Misyon

Vizyonumuz

Ulusal ve uluslararası pazarda İpek Bulgur ürünlerinin tüketicilerimize en kaliteli besin değerleriyle sunmanın yanında, Mardin bulgurunu hak ettiği yere konumlandırmak ve aynı zamanda tedarikçi ve iş birlikçilerimizle birlikte üretimin doğal olanını korumak ve geliştirmek vizyonumuzdur.

Misyonumuz

Mardin bulgurunun barındırdığı yüksek kalite besin değerlerinin sürekliliği ve üretimin Mardin topraklarının doğal üretim koşullarından hayat alması İpek Bulgur ürünlerini diğerlerinden ayıran temel misyonumuzdur.

Hakkımızda

“İyiliği toprağından...”

Tüm üretimini Mardin Ovası’nın demir ve mineral bakımından oldukça zengin topraklarında yetiştirdiği buğdaylardan yapan İpek Bulgur, 1990 yılında Mardin’de kuruldu. İpek Bulgur, yeni teknolojiyle modern tesislerinde Mardin Ovası’nın en kaliteli bulgurlarını üretmektedir.
Mevcut pazarı hem yurt içi hem yurt dışı olan İpek bulgur, TSE Belgesi, Gıda Üretim İzni, İSO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi ve ISO 22000:2005 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi belgelerine sahiptir.
11.000m²’si kapalı toplam 34.000m²’lik alana kurulu bulgur fabrikası yıllık 72.000 ton üretim kapasitesine sahiptir.