kumkum

KAÇ KİŞİLİK

6

HAZIRLANIŞ SÜRESİ

PİŞİRME SÜRESİ

 

    • Çay bardağı köftelik bulgur
    • 2-3 adet taze soğan
    •  3-4 diş sarımsak
    •  ½ çay bardağı ceviz
    •  ½ çay bardağı badem
    • 1 su bardağı süzme yoğurt
    • 1 çorba kaşığı tereyağı
    • 1 tatlı kaşığı salça 

Bir çay bardağı köftelik bulguru ılık su ile ısladıktan sonra  2-3 adet taze soğan, 3-4 diş sarımsak, yarım çay bardağı ceviz, yarım çay bardağı badem, bir su bardağı süzme yoğurt ile rondodan püre haline gelinceye kadar geçirip, üzerine tereyağlı domates salçası sosu ile servis edin.

AFİYET OLSUN