KURUMSAL
BULGUR
ÜRÜNLERİMİZ
TARİFLERİMİZ
ÜRETİM
İLETİŞİM
tr
eng
fr
KAÇ KİŞİLİK
6 Kişilik
HAZIRLANIŞ SÜRESİ
30 Dakika
PİŞİRME SÜRESİ
20 Dakika
200 gr kuzu bıçak kıyması
350 gr İpek Pilavlık Bulgur (Ihşane)
100 gr tereyağ / sade yağ
2 çorba kaşığı kuru nane
6 su bardağı sıcak su veya et suyu
Tuz
Kıymayı bir bardak sıcak suda suyunu çekene kadar haşlayın.
Kıymayı iki yemek kaşığı margarin veya tereyağı ile kavurun.
Tencereye İpek Pilavlık Bulgur’u, kuru nane ve tuz ekleyip karıştırdıktan sonra et suyunu da ilave ederek kısık ateşte pişirmeye bırakın.
Suyunu tamamen çeken pilav 10 dakika kadar demlendikten sonra sevrise hazırdır.
AFİYET OLSUN
İNCİR TATLISI
BALPARMAK
KISIR SALATASI
ROKALI VE YABAN MERSİNLİ SALATA
AKDENİZ SALATASI
ZEYTİNYAĞLI ISPANAK
ELMALI BADEMLİ TART
MAKLUBE
KUM KUM
YAPRAK SARMA
KROKET
BABAGANNUŞ
BULGURLU AKDENİZ TARTI
BİBERLİ EKMEK
MERCİMEK KÖFTESİ
IHŞANE
ŞEHRİYELİ BULGUR
BULGUR KÖFTESİ
KATIKLI DOLMA
TEBBULE SALATASI
MEYHANE PİLAVI
NUH'UN AŞURESİ